Még nincs fiókja nálunk?

Regisztráljon most!

Belépés:Elfelejtette jelszavát? Kattintson ide!

Az Ön kosara üres.

Ön jelenleg nincs bejelentkezve. | Regisztráció

Üzletszabályzat

Üzletszabályzat

 

Megrendelésének leadásával Ön a Horfer Serleg Kft. vásárlója lesz. Kérjük, tanulmányozza át az alábbi tudnivalókat:

 

Az eladó:

Minden termék esetében a Horfer Serleg Kft.

 

Adataink:

Cím: 1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3.

         7100 Szekszárd, Keselyüsi út 3.

Levélcím: 7100 Szekszárd, Keselyüsi út 3.

                 1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3.

Adóigazgatási szám: 12539754-2-42

Cégjegyzékszám: 01-09-930096

Csomagküldő kereskedelmi tevékenység: a Budapest Főváros XIV. Kerület Zugló Önkormányzat Polgármesteri Hivatala igazolta, hogy a Horfer Serleg Kft. (1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3.) csomagküldő tevékenységet folytathat az egész ország területén. Ügyiratszám: 13-152323/2013/2

Telefonszám: 06 1 460 6933

 

A szerződés tárgya:

A szerződés tárgya a Horfer Serleg Kft. honlapján található valamennyi árucikk és szolgáltatás. Az árucikkek tulajdonságait, jellemzőit az árucikkhez tartozó konkrét oldalon tudhatja, esetleges kérdés esetén e-mailben tájékoztatjuk.

 

Vételár, fizetési feltételek:

Az árucikkek mellett feltüntetett ár az árucikk vételára, amely tartalmazza az általános forgalmi adót is. A termékek mellett szereplő vételárak biztosan nem változnak meg a megrendelés leadása és az árucikkek kézhezvétele közötti időszakban, Ön tehát azt az árat fizeti, amelyet megrendeléskor lát az oldalon.

 

Szállítási feltételek, határidők

Az árucikk átvételére lehetőség van személyesen, a két üzletünk valamelyikében. Ha ez nem áll módjában Önnek, akkor utánvéttel postázhatjuk az Ön által megadott címre. Ez esetben, ha a Horfer Serleg Kft. hibáján kívül sérül az áru, nem áll módunkban felelősséget vállalni érte. Ha a Horfer Serleg Kft. hibájából sérül a termék, természetesen vállaljuk a felelősséget, és lehetőség van a cserére, vagy éppen a kifizetett értékben a levásárlásra.

 

A vásárlástól való elállás joga:

A 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet értelmében a vásárló indoklás nélkül elállhat a vásárlástól a kézhezvételtől számított 14 napon belül. Kézhezvételnek bolti átvételnél a pénztárbizonylat kiállításának időpontját, házhozszállítás esetén a futártól való átvétel napját értjük. A visszatérítés nem érvényes a szállítási költségre. A termékek vételárát csak a sértetlen állapotban a számla, vagy annak másolata ellenében 30 napon belül térítjük vissza. Elállás esetén, ha az áru a nem rendeltetésszerű használatból eredően megsérül, a Horfer Serleg Kft. követelheti kárának megtérítését. Az elállás joga nem gyakorolható olyan áru értékesítése esetében, amely a fogyasztó személyéhez kötött, illetve amelyet a fogyasztó utasításai alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő (például gravírozott érem), vagy amely természeténél fogva nem szolgáltatható vissza, valamint, ha a termék csomagolását a Megrendelő felbontotta. A sértetlen termék visszaküldésének költsége a Megrendelőt terheli. Az utánvéttel küldött csomagokat nem áll módunkban átvenni. Ha a kiszállítás ingyenesen történt, a Megrendelőnek meg kell térítenie a szállítás költségét is, amit kedvezményként a Horfer Serleg Kft. elengedett a házhoz szállításkor.

 

Megrendelések módosítása:

A webáruházban feladott megrendelés utólagos módosítására, kedvezményének érvényesítésre nem tudunk lehetőséget biztosítani, így kérjük, hogy a rendelés feladásánál erre legyen tekintettel. Megrendelését bolti és futáros rendelés esetén is csak egyben tudja átvenni

 

Sikertelen kézbesítés:

Az Ön hibájából meghiúsult kézbesítés miatti újraküldés költségei minden esetben Önt terhelik.

 

 

Felelősség korlátozása:

A Horfer Serleg Kft. nem felelős az esetleges károkért az alábbi esetekben:

- Olyan működési hiba esetén, mely meggátolja Önt, hogy csatlakozzon a Horfer Serleg Kft. weboldalára, ott árajánlatot kérjen, vagy megrendelést adjon le.

- Az Ön számítógépének bármilyen hardver- vagy szoftverhibájából bekövetkező meghibásodásért, vagy az internet csatlakozás megszakadása miatti károkért.

Kérjük Önt, hogy az internet biztonságos használata érdekében védekezzen az online terjedő vírusok és úgynevezett férgek ellen.

 

Adatvédelem:

A Horfer Serleg Kft. birtokába jutott adatokat bizalmasan kezeli, kizárólag a rendelések teljesítéséhez és vásárlással kapcsolatos célokra használja fel. Adatait harmadik félnek nem adjuk át, kivéve a szerződés teljesítésekor (szállítási) alvállalkozónkat. Adatainak kezelésekor 1992. évi LXIII. Tv. rendelkezései alapján, az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően járunk el.

 

Szerződéskötés

A megrendelés véglegesítésével ráutaló magatartás, mellyel egy időben a szerződés életbe lép.
A szerződést a megrendelési számon iktatjuk és tartjuk számon.
A szerződés nyelve magyar.

 

Békéltető Testületek elérhetőségei: http://www.ofe.hu/inet/ofe/hu/menu/bekeltetes.html

 

Érvényes

2013. augusztus 27-től visszavonásig